Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
ethel6787:   Followers: 0 ; Following: 0

Explore ethel6787's photo albums:
Photos from posts (1)

Löytää ikioma menetelmiä saada seksiseuraa netistä Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, sekä mikä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon ongelma etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimään), et seksia.net ole ainoa. 

Pew-tutkimuskeskuksen tiedot on oikeastaan totesi, että vaikka eri yksilöiden hyödyntäen seksiseuraa ratkaisuja on laajentaa sekä osa henkilöitä, jotka uskovat, se on hyvä tapa tavata yksilöitä kasvaa-suurempi kuin 3. ihmiset, jotka raportti on internetissä dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he ovat täyttäneet online. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi lannistua, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja myös Dean on Opettaja Arts, Sciences, ja myös Engineering, University of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja uskon, että todella koskee seksiseuraa." 

Reis tutkimuksia sosiaalinen vuorovaikutus ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että arvioidaan, miten psykologia voi selventää muutamia seksiseuraa ominaisuudet. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on erilainen kokous-henkilö todellinen maailma ... sekä jotenkin se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-kokous," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Yleensä on tietoja ennen kuin olet todella täyttää," Reis väitteitä yksilöiden sinua täyttämään verkossa. Saatat joutua läpi lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskusteluja kautta tekstiä tai sähköpostitse. 

Ja vastaavasti, kun täytät henkilö offline-tilassa, voit tunnistaa paljon tietoa, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa hyvä ystävä), tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, katsotaanpa väittävät, mennä ulos henkilö olet tyytyväinen lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen ehdotus", sanoo Lara Hallam, tutkija, Department of Communication Studies, University of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto yhteys tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava forecaster, mitä tehdään verkossa daters extra todennäköisesti todella tavata.). 

"Ihmiset ovat oikeastaan aina käyttänyt middlemans, kuten äidit, läheiset ystävät, clergymans, tai heimon jäsenet, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa tekniikoita, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos täytät henkilö käyttää kaverin tai perheen jäsenet osallistuja, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on menetelmä auttaa vahvistaa erityisiä ominaisuuksia koskevat henkilö (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden tyyppi, ja niin edelleen). 

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, mutta ne ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa he uskovat pidät, Hallam väittää. "Online daters edelleen olla verkossa tuntemattomia ihmisiä, kunnes ne määrittävät täyttää offline-tilassa.". 

Ja lisäksi on olemassa erityisiä ominaisuuksia henkilö, ja myös mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti ei löydä alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Arvostatko yksi ylimääräinen liike? Tuntuuko siltä, että olet parempi ihminen, kun olet eri henkilö? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee tehdä kumppanuuden työtä ei yksinkertaisesti helposti saatavilla profiili", Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimukseen apua, että tuollaiset käsitteet ovat tarpeen kumppanuuksia, ja ovat ennustajia suhde menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet tavata ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Sekä yksi kohta sivustoja sekä sovelluksia on valitsemalla ne on, että kyky vain auttaa sinua tavata jopa enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat itse asiassa erityisen analysoitiin seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi kumppanuuksia liikunta ja myös mikä ajaa ihmiset toistensa kanssa alkuperäisen paikka. 

"Paljon, mitä emme voi valtion osalta seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella enemmän arvailua kuin muunlaiset tutkimukset," Reis väittää. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteen, samoin kuin muiden tieteenalojen eteenpäin kanssa joukon suuntaviivoja, miten luoda profiilin, miten valita otteluissa, sekä kuinka lähellä on-line vuorovaikutusta. 

Perustamisesta dating profiili tietty menetelmä ei ole osoittaa takuuta täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry on tutkijat eivät tarjota joitakin vinkkejä siitä, miten voit jakaa tietoa itsestäsi sekä miten päättää, kuka ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne kokouksessa joku todellisen elämän-ja myös joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating huomioon erityisesti tarkoittaa, ei ole osoittaa takuu kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Post by ethel6787 (2019-04-02 03:12)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2019 - postbit.com